Льовочкін не бачить, за що звільнити Хорошковського

Середа, 1 вересня 2010, 18:41
Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін не вважає достатньо вагомими причини для звільнення керівника Служби безпеки Валерія Хорошковського.

"Якщо є питання в професійному плані до глави СБУ, давайте про них говорити. Але я про них не чув", - цитує чиновника УНІАН.

Водночас глава АП не бачить вагомою підставою звинувачення на адресу Хорошковського лише в тому, що є конфлікт інтересів у перебуванні на посаді глави СБУ людини, чия дружина є власником потужного медіа-холдингу.

"Вірніше, він є, але не можна говорити лише про цей випадок, коли такий же конфлікт інтересів бачимо і бачили у багатьох інших людей, які були при владі вчора і будуть завтра", - вважає Льовочкін.

Глава адміністрації президента зазначив, що "не можна обмежувати права багатої людини, не можна записати у Конституції, що багата людина не має права займати серйозних посад на державній службі".

Численні звинувачення в ЗМІ на адресу Хорошковського Льовочкін вважає застосуванням опонентами глави СБУ "тактики тисячі порізів", коли один поріз не є летальним, але в сумі вони формують потрібний образ і мають стратегічно вирішити долю того, проти кого така тактика застосовується.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування