Литвин вважає, що слідство відмазало його від справи Гонгадзе

Четвер, 16 вересня 2010, 14:37
Спікер Володимир Литвин вважає, що розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе підтвердило його непричетність до цієї справи.

Про це він сказав журналістам у Київській області, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Розслідування підтвердило мою непричетність до цієї справи, незважаючи на ті зусилля, які робилися, робляться і будуть ще для того, щоб зробити мене чи не головним винуватцем", - заявив спікер.

Литвин вважає, що слідство для повного завершення розслідування має дати відповідь на питання щодо організаторів прослуховування кабінету президента Леоніда Кучми.

На його думку, нитки цієї справи можуть вести за кордон.

"Для того, щоб встановити істину, треба вийти за межі України, що зробити дуже важко, мабуть, навіть неможливо", - сказав спікер.

Литвин припустив, що особи, які замішані в справі про вбивство Гонгадзе, найближчим часом активізують свою діяльність для приховування істини.

"Я розумію, що це люди дуже впливові, у тому числі в Україні. Я можу тільки припускати, що вони активізують свої виступи і заяви, для того, щоб відволікти увагу від себе", - сказав він.

Литвин також зазначив, що не відчуває з приводу питань на свою адресу у справі щодо вбивства Гонгадзе ніякого дискомфорту і вважає їх логічними й об'єктивними.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування