Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ лякає, що якщо не змінити владу, Україну накриє нова криза

Четвер, 2 вересня 2010, 12:08

У БЮТ заявляють, що якщо у результаті наступних виборів нинішня влада залишиться на посадах, то Україна житиме все гірше.

Таку думку висловив міністр фінансів опозиційного уряду, член партії "Батьківщина" Андрій Сенченко, заяву якого поширила прес-служба БЮТ.

Він зазначив, що від якості прийнятих рішень влади залежить, чи почнеться в Україні друга хвиля кризи і чи витримає її наша економіка.

"На жаль, це не уряд демократичної країни, а збори акціонерів, які вирішили, що вони тепер господарі держави і можуть дивіденди направляти на укріплення свого бізнесу, а не на розвиток України", - заявив Сенченко.

Він зазначив, що на сьогодні є оптимістичні та песимістичні прогнози щодо реакції української економіки на другу хвилю економічної кризи.

"Ми не можемо в Україні істотно вплинути на глобальні процеси, але і бути простими статистами теж не повинні", - вважає БЮТівець.

За словами Сенченка, в час, коли "правляча верхівка не піклується про людей, ключове рішення, яке повинні приймати українці, має бути обрання нової влади".

"Якщо ця влада залишиться і зміцниться, сфальсифікувавши спочатку місцеві вибори, потім парламентські за рахунок підкупу виборців гречкою, борошном, цукром, тоді рецепту, як врятуватися, немає: країна житиме все гірше і гірше, тобто житиме гірше і кожна українська родина", - сказав депутат.

"З цієї ситуації вихід один - треба змінювати діючу владу", - стверджує Сенченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування