У Генпрокуратури ще немає справи проти Турчинова

П'ятниця, 3 вересня 2010, 11:45

Генпрокуратура може викликати колишнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова для дачі свідчень, а не як фігуранта справи.

Про це сказав прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко "Бі-Бі-Сі", коментуючи інформацію про те, що Турчинова нібито можуть притягнути до відповідальності.

"Щодо Турчинова, якщо Ви задаєте питання, у Генеральної прокуратури немає кримінальної справи, порушеної щодо цієї особи, тому немає причин говорити про якісь допити", - зазначив Бойченко.

"Інша справ, що будь-кого із громадян України можна буде, не виключено, запросити для пояснень чи для надання свідчень у будь-якій кримінальній справі, в якій він має до того відношення, як свідка", - додав він.

Раніше з посиланням на неназвані джерела газета "Дело" повідомляла, що Турчинова збираються викликати на допит у справі про продаж газу за зниженою ціною, а згодом він може стати фігурантом справи.

Сам Турчинов сказав у четвер, що до нього ніхто з силових органів не звертався, але він готовий відповідати за всі свої дії на посаді першого віце-прем'єра, і не виключає, що справу проти нього можуть сфабрикувати.

Він також назвав "політичною розправою" нещодавні арешти колишніх чиновників часів прем'єрства Юлії Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування