Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров оголосив п'ятирічку любові

П'ятниця, 3 вересня 2010, 13:29
Уряд зробить все, щоб демографічна ситуація в Україні поліпшувалася.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров на прес-конференції в п'ятницю.

"Ми постараємося...створити атмосферу любові, довіри, щоб громадяни України відійшли від цієї п'ятирічки злості, ненависті, взаємних претензій, а перейшли до п'ятирічки доброзичливості, любові, надії, впевненості в майбутньому", - сказав він.

"Тоді, повірте мені, і з демографічною ситуацією все буде нормально. А вже про іпотеку ми що-небудь придумаємо, про всякі там стимули для підвищення народжуваності теж придумаємо", - зазначив прем'єр.

У свою чергу віце-прем'єр Борис Колесніков наголосив: "Для поліпшення демографічної ситуації каральні заходи не потрібні. Потрібні зовсім інші, як раз конструктивні. Я не буду тут називати".

За його словами, "президент поставив досить амбітне завдання - від 250 до 500 нових або модернізованих садків кожного року".

"З Мінфіном ми опрацьовуємо модель, за якою податок на землю для дитячих садів - 0. Податок на прибуток для дитячих садів - 0. Можливо, ми будемо готові до компенсації процентних ставок для тих, хто хоче збудувати приватний дитячий садок", - заявив Колесніков .

За його словами, також опрацьовується модель, "при якій житло, площею до 100 квадратних метрів, ціною до 10 тисяч гривень за метр...сім'я, де двоє неповнолітніх дітей, зможе купити по іпотеці, де держава заплатить відсотки за кредитом".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування