"Регіони" викручують руки кримським рекламістам?

П'ятниця, 3 вересня 2010, 14:49
У Криму місцеві виконкоми в наказовому порядку вимагають безкоштовно розміщувати рекламу Партії регіонів.

Про це повідомили в Асоціації зовнішньої реклами.

Згідно з повідомленням, до Асоціації надійшла маса скарг від операторів зовнішньої реклами в Криму, суть яких зводиться до того, що місцева влада вимагає розміщувати рекламу регіоналів за 1 гривню за документами.

"При цьому використовується телефонне право, і основний аргумент - якщо не розмістите, то не будемо продовжувати дозвіл на щити", - йдеться у повідомленні.

"У деяких містах також звучать погрози: не будете давати місця - самі будемо заклеювати, незважаючи на комерційні договори. Також погрожуючи демонтажем щитів забороняють розміщувати інші політичні проекти", - зазначили в асоціації.

Рекламісти стверджують, що "подібна практика була і раніше, однак на цих виборах місцеві чиновники ведуть себе хамськи і безконтрольно, бажаючи сподобатися діючій владі".

Асоціація зовнішньої реклами має намір писати звернення до Держкомпідприємництва та прокуратури з проханням перевірити ці факти.

"Ми також просимо адміністрацію президента і Кабмін захистити малий і середній бізнес від надто завзятих виконавців, готових на все заради чергового запису в трудовій книжці", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування