НУНСівець відчув тиск херсонської міліції

П'ятниця, 3 вересня 2010, 19:31

Екс-глава Херсонської облдержадміністрації, НУНСівець Борис Сіленков заявляє, що обласна міліція чинить тиск на нього.

Як повідомив сам Сіленков, в п'ятницю працівники міліції з санкції судді Суворовського райсуду Херсону провели обшуки в будинку у працівника благодійного фонду "Розвиток" і в приміщенні самого фонду.

Главою зазначеного фонду є дружина екс-губернатора Галина Силенкова, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

За словами Силенкова, обшуки проводилися в рамках розслідування кримінальної справи, яку обласна міліція порушила за заявою приватного підприємця Володимира Почепи.

Підприємець заявляє, що екс-губернатор на початку 2009 року нібито вимагав у нього 300 тисяч гривень за дозвіл на продаж системи зрошення в одному з сіл Білозерського району.

Силенков заперечує всі звинувачення і вважає, що вказані дії міліції носять замовний і політично вмотивований характер.

За його словами, підставою для цього є той факт, що в санкції суду третім місцем, де повинен бути проведений обшук, вказано приміщення редакції газети "Новий Час".

Кримінальну справу і обшуки в офісі фонду "Розвиток" пов'язані з тим, що фонд є одним із співзасновників газети "Новий Час".

Як повідомляє УНІАН, після обшуків в приміщеннях "Розвитку" слідчі пред'явили Силенкову окрему санкцію Суворовського райсуду Херсона на обшук його квартири.

"Шукають фінансові документи і всі папери, пов'язані з діяльністю благодійного фонду" - повідомив екс-губернатор.

Він вважає, що таким чином міліція чинить на нього тиск через опозиційність газети і наміри політика балотуватися на посаду міського голови Херсону від "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування