Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни хочуть мирову по "Луганськтепловозу"

П'ятниця, 3 вересня 2010, 19:05
Компанія "Трансмашхолдинг" наполягає на підписанні мирової угоди в суперечці навколо приватизації в 2007 році 76% акцій "Луганськтепловозу".

Про це заявив керівник департаменту по зв'язках з громадськістю "Трансмашхолдингу" Артем Леденьов, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Як відомо, "Трансмашхолдинг" володіє керуючою компанією "Брянський машинобудівний завод", яка перемогла в конкурсі з приватизації заводу.

"У нас викликає подив той факт, що ФДМ України до цих пір не виконав розпорядження Кабміну від 21 липня про проведення взаємозаліку та укладення мирової угоди", - сказав Леденьов.
 
Він додав, що "Трансмашхолдинг" не має інформації про те, що це розпорядження скасовано, у зв'язку з чим компанія вважає найкращим виходом з ситуації, що склалася реалізацію затвердженої в розпорядженні схеми взаємозаліку.

Як відомо, 1 вересня ФДМ запропонував Брянському машзаводу розірвати договір купівлі-продажу 76% акцій "Луганськтепловозу" від 29 червня 2010 за згодою сторін у зв'язку з відсутністю проплати (410 мільйонів гривень) за цей актив.

21 липня Кабмін доручив ФДМ підписати мирову угоду з Брянським машзаводом і провести взаємозалік сплачених російським заводом 58 мільйонів доларів при приватизації в 2007 році.

Потім Вищий господарський суд скасував дане рішення суду першої інстанції, що, на думку ФДМ, робить реалізацію доручення Кабміну неможливим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування