Янукович отримав на біржі брокерський жилет і бика (ФОТО)

Субота, 4 вересня 2010, 10:45

Президент України Віктор Янукович відвідав Гонконгську фондову біржу та провів зустріч з її віце-президентом Генрі Ло.

Як повідомляє прес-служба президента, він наголосив, що Україну дуже цікавить досвід Гонконгської біржі, яка є однією з найпотужніших у світі та особливо - в азійському регіоні.

"Мене особисто і банкірів, економістів, безумовно, цікавить ваш багатий досвід. Ми налаштовані на налагодження співпраці з біржею Гонконгу", - сказав Янукович, висловивши сподівання, що цей інтерес є взаємним.

Президент також оглянув торгівельний зал Гонконгської біржі, яка на сьогодні є сьомою за величиною у світі.  

Наприкінці візиту Януковичу вручили брокерський жилет із цифрами "1268", які за нумерологією означають побажання процвітання. Також він отримав у подарунок скляну статуетку бика, який є символом біржі та символізує економічне зростання.

Фото прес-служби президента

Крім того, президент України ознайомився з економічними можливостями гонконгського морського порту. Він подивився презентаційний фільм про роботу порту та оглянув його акваторію.

Янукович також вшанував пам'ять моряків, загиблих під час аварії судна "Нафтогаз-67". На місці цієї катастрофи він спустив на воду вінок та вшанував пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Українське транспортно-буксирне судно "Нафтогаз-67" потонуло 22 березня 2008 року в Південно-Китайському морі внаслідок зіткнення із китайським суховантажем "Яохай". Із 25 осіб, які перебували на борту, врятувалися лише 7-ро.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування