Регіонали таки висунули Костусєва в мери

Субота, 4 вересня 2010, 14:32

Одеська міськорганізація Партії регіонів офіційно висунула главу Антимонопольного комітету Олексія Костусєва кандидатом на пост одеського міського голови.

Таке рішення було озвучене в ході прес-конференції за підсумками 19-ї конференції Одеської міської організації Партії регіонів у суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше Костусєв заявив, що розраховує на підтримку всіх опозиційних до нинішнього мера Одеси Едуарда Гурвіца політичних сил.

"Я думаю, що "Сильна Україна" також підтримає мою кандидатуру: Сергій Тігіпко (віце-прем'єр-міністр, лідер партії "Сильна Україна") про це говорив. Я сподіваюся на підтримку партії "Родіна" Ігоря Маркова, інших сильних і опозиційних до Гурвіца політиків міста", - сказав Костусєв.

При цьому партія "Родіна" уже висловилася на підтримку Костусєва. "Я переконаний, що саме Костусєв стане наступним мером міста", - заявив лідер партії Марков.

Костусєв уже двічі балотувався на посаду мера Одеси: у 1994 і 1998 роках. Першого разу він програв Гурвіцу, в 1998 - Руслану Боделану.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування