Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко не підтримає Тимошенко, а Яценюка й Гриценка - можливо

Субота, 4 вересня 2010, 20:18

Громадська ініціатива "Оновлення країни" не підтримуватиме БЮТ, але не виключає співпраці з політсилами Арсенія Яценюка та Анатолія Гриценка.

Про це заявив координатор "Оновлення країни", екс-голова СБУ Валентин Наливайченко на форумі "Оновлення країни" у суботу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, "Оновлення країни" не буде підтримувати Юлію Тимошенко на акції протесту, яка пройде 7 вересня.

"Ми у вождистських проектах участі не беремо. Там (на акції протесту) нас не буде... Ми не за тих чиновників, які себе дискредитували або дискредитують", - сказав Наливайченко, відповідаючи на запитання про можливість співпраці з політсилою Тимошенко.

Говорячи про співпрацю зі силами Арсенія Яценюка "Фронт змін" та Анатолія Гриценка "Громадянська позиція", Наливайченко заявив: "Це нормальні патріотичні сили. Чому б і ні? Співпрацювати, консолідувати зусилля заради української перемоги - так".

При цьому він наголосив, що громадська ініціатива "Оновлення країни" не планує переростати у партію. Екс-голова СБУ переконаний, що нові політичні проекти зараз в Україні не потрібні.

Поставлені завдання, - зокрема, перегляд харківських угод між Україною та Росією, - за словами Наливайченка, ініціатива "Оновлення країни" буде вирішувати шляхом співпраці з демократичними політсилами, які представлені в парламенті.

Він також не виключив, що може стати народним депутатом через співпрацю з такими політичними силами.

Крім того, за словами Наливайченка, громадська ініціатива "Оновлення країни" планує до кінця вересня завершити роботу й представити проект щодо контролю законності й прозорості проведення місцевих виборів у жовтні 2010 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...