Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович переконував Китай, що Україна ширша за павільйон

Неділя, 5 вересня 2010, 10:27
Президент Віктор Янукович переконаний, що концепція експозиції України на Всесвітній виставці "Експо" у Шанхаї має бути змінена та наповнена новим змістом.

Про це він заявив після його огляду експозиції, повідомляє прес-служба президента. 

"Дуже добре, що ми тут є. Однак, безумовно, він (павільйон експозиції) не відповідає нашим побажанням, не відповідає тому, що б ми хотіли тут показати. Це величезний недолік у державній політиці, який треба буде наповнювати змістом", - сказав Янукович.

Президент подякував людям, які приїхали до Шанхаю для участі у виставці.

"Але Україна набагато ширша, ніж цей павільйон. Концепція зрозуміла, її треба наповнювати змістом", - уточнив Янукович.

Загалом він висловив упевненість, що участь у подібних міжнародних виставках є одним із кроків, які у подальшому вестимуть нашу державу в майбутнє.

В цілому Янукович високо оцінив міжнародну виставку "Експо".

"Вона, безумовно, є дуже цікавою і привабливою. Майбутнє - за такими виставками, тому що світ має весь час обмінюватися досвідом і бачити, як розвивається та чи інша країна", - сказав президент.

У свою чергу директор Національного павільйону України Іван Бунтов повідомив, що концепцією створення та фінансуванням з держбюджету участі країни в "Експо-2010" в 2008 році займалося Мінекономіки.

Всього на створення українського павільйону з держбюджету було виділено лише 8 мільйонів гривень, що, за оцінками фахівців, дуже незначна сума, повідомляє УНІАН.

Тим часом один з високопоставлених членів української офіційної делегації в Китаї висловив припущення, що і ці 8 мільйонів гривень були витрачені неефективно.

"Коли ми спіймаємо Данилишина, то запитаємо з нього", - зауважив чиновник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування