У Тернополі шукають хто збагатився на повені

Неділя, 5 вересня 2010, 15:18
Прокуратура Тернопільської області порушила 7 кримінальних справ за фактами нецільового використання коштів, виділених на ліквідацію наслідків повені 2008 року.

Про це повідомила прес-секретар прокурора області Леся Долішна, передає УНІАН.

Зокрема, за результатами додаткових перевірок Тернопільським транспортним прокурором встановлено, що службові особи однієї з сільрад Бучацького району та підприємства з будівництва доріг внесли в акти приймання виконаних робіт за грудень 2008 року завідомо неправдиві відомості про їх ремонті.

Збиток, нанесений державі, становить 400 тисяч гривень. Щодо службових осіб сільради та підприємства порушили кримінальну справу.

Згідно аналогічного фактом Тернопільським транспортним прокурором порушено кримінальну справу щодо службових осіб ще одної сільради Бучацького району та службових осіб ТОВ з Києва.

Особи внесли в акти прийому виконаних робіт з капремонту вулиць села за грудень 2008 року завідомо неправдиві відомості. Збиток становить 165 тисяч 275 гривень.

Також прокурором Монастириського району порушено кримінальну справу за аналогічні порушення відносно службових осіб сільради і службових осіб київського підприємства.

Загалом упродовж 2008-2010 років органами прокуратури області порушено 33 кримінальних справи про вчинення злочинів, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихії в 2008 році.

Збиток за направленими до суду кримінальними справами склав 966 тисяч гривень. Він повністю відшкодований в ході досудового слідства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування