Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українців кличуть під Раду боротися проти "грабіжників" в уряді

Понеділок, 6 вересня 2010, 12:12

"Народний комітет захисту України" закликає громадян прийти 7 вересня, о 9:00, до Верховної Ради і висловити протест політиці чинної влади.

Про це повідомляє БЮТ із посиланням на прес-службу Комітету.

Акція у вівторок має пройти під гаслами: "Зупини підвищення цін на газ! Дай відсіч грабіжницькому уряду Азарова-Тігіпка! Захисти свій добробут від українофобського режиму Януковича!".

Комітет зазначає, що "уряд Азарова-Тігіпка з 1 серпня 2010 року підвищив ціни на газ на 50%, а тарифи на опалення і гарячу воду - на 20-25%, друге підвищення ціни на газ у півтора рази українофобська влада пообіцяла здійснити з 1 квітня 2011 року".

"У той час, як у 2010 році кожен українець реально збіднів як мінімум на 7%, статки народного депутата від Партії регіонів Ахметова, за даними авторитетного журналу Forbes, зросли в три рази і сьогодні оцінюються у 18,8 мільярдів доларів! І це при падінні української економіки на 15%!", - обурюється "Комітет захисту України"

"Загальні ж статки двох десятків найбагатших нардепів цієї "партії" дорівнюють річному державному бюджету України! За ці гроші можна збільшити мінімальну зарплату в Україні в кілька разів!", - заявляє він, наголошуючи на "грабунку народу".

Комітет зазначає, що на вимогу МВФ уряд підняв ціну на газ для населення, хоча "населення споживає газ, який добувається в Україні і коштує в декілька разів дешевше імпортного російського".

"Україна отримала кредит, через що опинилася на другому місці у списку боржників МВФ і винна третину всього, що виробляє", - наголошує Комітет.

"Українці платитимуть більше за газ, житлово-комунальні послуги, харчі і ще більше збідніють, а доля кредиту для всіх очевидна - гроші вкрадуть олігархічні клани, а борг МВФ повісять на наших дітей і внуків", - переконані в нім.

Учасники "Комітету захисту України також зазначають, що "українофобська кліка Януковича-Азарова-Тігіпка здала Крим на поталу російському флоту до 2042 року", пообіцявши, що ціни на газ для населення не будуть зростати.

Однак ціни на газ таки зросли. "Таким є "покращення життя вже сьогодні" від Януковича і Партії регіонів. Нас, українців, пограбували нагло і брутально, у притаманному новій владі бандитському стилі", - заявляє "Комітет захисту", і закликає "боротися проти грабіжників, які засіли в урядових кабінетах на Печерських пагорбах".

"Ставай і борися за свій добробут разом із Народним Комітетом Захисту України! Прийди до Верховної Ради 7 вересня 2010 року о 9:00 і скажи своє тверде "Досить!" грабіжницькій політиці українофобського режиму Януковича!", - пропонує він.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...