Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ вирішили, що влада не готова до виборів в Києві

Понеділок, 6 вересня 2010, 14:46
 

Опозиція заявляє, що зміни до Конституції щодо врегулювання термінів перебування на посаді місцевих голів і депутатів навмисно зняті з порядку денного.

Про це заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, відповідаючи на питання журналістів в понеділок.

За його словами, наприкінці минулої сесії парламенту, ці зміни були проголосовані.

"Проголосували майже 400 голосів у залі, і на в кого не було протиріч. І домовилися, що в перший день голосуємо у 300 голосів, і він вступає в дію. А потім з 11 числа стартує виборча кампанія", - сказав він.

Однак, на переконання Кириленка, тепер коаліція блокує остаточне ухвалення відповідних змін до Конституції, оскільки за цією процедурою потрібно буде проводити вибори у Києві, чого влада робити не бажає.

"Згідно з цим законом, потрібно проводити вибори в Києві, і ради, і голови. Очевидно, ті, кому було раніше нецікаво, тепер дочитали і сьогодні в порядку денному він (законопроект) не стоїть уже", - сказав Кириленко.

"Зрозуміло, що не готові до виборів у Києві", - додав він.

"Ви знаєте, наша позиція однозначна: треба почати з чистого листа. Уже тисячі виборів в країні відбулися, і таким чином країна у нас буде в перманентних виборах. Давайте все-таки наведемо порядок, в тому плані, що всі по п'ять років. І кияни з задоволенням підуть на вибори. Але прав той, у кого зараз більше прав", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування