Янукович запевняє, що реформи вже практично почалися

Вівторок, 7 вересня 2010, 10:46
В Україні створений механізм реалізації реформ.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час відкриття 7-ї сесії Верховної Ради 6-го скликання.

"Одне з головних питань - це питання боротьби з економічною кризою. З кризою, яка вже більше ніж два роки вирує в світі. Україна у 2010 році показує за перше півріччя зростання ВВП більше 6%. Зросло виробництво більше 11%", - сказав він.

"Але це тільки перші ознаки відновлення економіки. І, безумовно, це не може заспокоювати сьогодні нас з вами, тому що багато треба зробити для того, щоб створити всі умови, щоб економіка рухалися", - наголосив Янукович.

"А це, перш за все, реформи. Реформи які практично сьогодні вже розпочалися. Створений механізм реалізації реформ в країні, який потребує певних змін до законодавства і прийняття необхідних нових законопроектів", - зазначив президент.

Одним з головних завдань він також вважає "підняття рівня життя людей".

"Я розумію, що ми з вами не зробимо це дуже швидко, але з року в рік, піднімаючи рівень економіки, ми повинні піднімати рівень життя. Тобто доходи наших громадян, середню заробітну плату і так далі", - сказав Янукович.

"Ця робота потребує злагодженої роботи уряду, Верховної Ради та президента. І ми з вами зобов'язані крок за кроком піднімати рівень життя людей і ми будемо це робити", - додав президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування