Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин сподівається, що всі сядуть по своїх місцях

Вівторок, 7 вересня 2010, 11:17
 

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що робота парламенту відновиться по завершенні акцій протесту опозиції.

Про це він заявив журналістам у Верховній Раді у вівторок.

Він пояснив, що у понеділок коаліція і опозиція досягли домовленості, за якою до порядку денного у вівторок мали бути внесені два з чотирьох опозиційних законопроектів, запланованих на середу.

Однак у вівторок ця домовленість була зруйнована, що, на думку Литвина, доводить політичне обґрунтування дій опозиції.

"Вчора була домовленість, що ми розглядаємо два питання, переносимо їх на вимогу опозиції на вівторок. Микола Томенко та Іван Кириленко домовились з Єфремовим, потім у мене відбулася розмова з кожним з них окремо", - розповів він.

"Я сказав, що підтримую цю ідею: першим питанням ми розглянемо інформацію по податковому кодексу, потім щодо мораторію на тарифи ЖКГ та щодо енергетичної безпеки в зв'язку із Стокгольмським судом", - зазначив Литвин.

"І незалежно від того, яке буде рішення, хоча зрозуміло, що воно буде негативне, ми переходимо до розгляду питань, визначених на сьогодні", - додав він.

"Після того всі домовленості було зламано, що дало мені підстави ще раз переконатися в очевидному: центр прийняття рішень - не у фракції", - зазначив спікер.

На питання, як парламент планує працювати далі в таких умовах, Литвин відповів: "Я думаю, що закінчаться мітинги, і всі сядуть по своїх містах".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування