Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко розповів, що його "задовбало", і який Янукович "бульдозер"

Вівторок, 7 вересня 2010, 15:43

Юрій Луценко визнав, що обговорював із Юлією Тимошенко можливість того, що він очолить список "Батьківщини" на виборах у Київську обласну раду.

Про це він заявив у ході інтернет-конференції на порталі "ЛІГА.net".

"Ми прийняли рішення, що "Народна самооборона" об'єднає свої виборчі зусилля з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко. У кожній області ми входимо в спільні штаби, а в списках і мажоритарних округах будуть кандидати від "Самооборони", - сказав Луценко.

"У розмові з Юлією Володимирівною йшлося про те, що я міг би очолити список у Київську обласну раду. Підкреслю, йшлося не про те, щоб очолити організацію, а про те, щоб організувати команду, яка могла б досягти результату", - заявив він.

Луценко зазначив при цьому: "Невідомо, чи це просто збіг, але саме в Київській області Партія регіонів заблокувала участь "Батьківщини" у виборах шляхом рейдерського захоплення обласної партійної організації".

Він дав зрозуміти, "Луценко, у якого 6 депутатів", як і "Гриценко або Яценюк, у яких по одному депутату", не зможуть досить ефективно протистояти Віктору Януковичу. "Прагматичні сили повинні об'єднуватися", - сказав він.

"Не хочу нікого принижувати, але багаторічний процес заклинань про об'єднання демократичних сил, м'яко кажучи, задовбав не лише мене, але й самих учасників цього процесу", - заявив Луценко.

При цьому, за його словами, "чим більше йде закликів про об'єднання, тим більше нових демократичних дрібночленів народжується в результаті, така ситуація на руку винятково іншій стороні політичних барикад - Партії регіонів".

"Говорячи по-простому, можна навести побутовий приклад: здоровенний, накачаний, весь у наколках бугай посеред білого дня на вулиці грабує нещасну пенсіонерку. До нього підбігає жінка й намагається зупинити. А поруч зупиняються чотири-п'ять професійних демократів і вголос обурюються ситуацією. Але допомагати жінці не збираються, бо одному не подобається її коса, іншому - одяг, четвертому - акцент і так далі", - порівняв Луценко.

"Мені здається очевидним, що незважаючи на всі помилки й проблеми, Тимошенко є єдиною силою, яка здатна зупинити бульдозер Януковича. Бульдозер, який у запамороченні від успіхів руйнує нормальне життя кожної родини й перспективу України в цілому. Переконаний, що вибір є або/або. Або ти разом з ЮВТ, або із ВФЯ. Все інше - поза чи розрахунок на подачку від переможця", - упевнений він.

На думку Луценка, "якщо поводирі демократів не вміють об'єднуватися, за них це повинні зробити виборці, вказавши на місце самозакоханим гетьманам із мікроскопічними булавами".

"Яскравий приклад - результат Ющенка. Гадаю, це багато чому навчить наших політиків. Дуже розраховую, що й проанонсований інститут Ющенка не буде складати конкуренцію інституту Поплавського, а науково вивчить на прикладі свого шефа, як можна проТАКати все", - заявив екс-міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...