Табачник: брехня зриває найвишуканіший одяг

Вівторок, 7 вересня 2010, 22:40

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник спростував звинувачення лідера БЮТ Юлії Тимошенко в тому, що він проводить антиукраїнську політику.

"Мені дуже прикро, що, навіть перебуваючи в опозиції, Тимошенко нічому не навчилася", - цитує політика прес-служба Партії регіонів.

"Вона не знає фактів історії і демонструє свою відверту неправдивість. Зривати прапори, руйнувати, ламати - це стиль і поведінка Тимошенко", - заявив Табачник.

Міністр зазначив, що неправдивими заявами опозиція дискредитує себе.

"Мені прикро, що, перебуваючи в опозиції, колишній прем'єр принижує себе особисто, своїх прихильників і державу в цілому фактами відвертої неправди, фактами відвертої брехні", - заявив він.

"Змушений нагадати пані Тимошенко старовинну східну мудрість: "Брехня зриває навіть найвишуканіший одяг з будь-якої людини", - додав Табачник.

Як відомо, БЮТ має намір вимагати відставки Табачника.

"Ми будемо вимагати відставки тих міністрів, в першу чергу Табачника, який антиукраїнську політику зробив сутністю свого життя і який ще пам'ятає той час, коли він зривав національний прапор з мерії в Києві, тому що був проти створення незалежної держави", - заявілаТімошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування