Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПОЇДЕ В АВТОПРОБІГ З МЕДВЕДЄВИМ

Середа, 8 вересня 2010, 14:00
Президенти України та Росії Віктор Янукович та Дмитро Медведєв за кермом автомобілів візьмуть участь у автопробігу по території двох держав.

Про це повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.

За його словами, з нагоди автопробігу Санкт-Петербург - Одеса, який відбувся близько 100 років тому, російська сторона запропонувала провести ще один пробіг за цим маршрутом.

"Президенти на ділянках біля україно-російського кордону будуть особисто керувати старинними автомобілями і спільно перетнуть кордон", - сказав Льовочкін.

За словами Льовочкіна, після цього Янукович відбуде до Москви, де візьме участь у переговорах з Медведєвим.

Глава адміністрації повідомив, що ці заходи заплановані на 17-18 вересня 2010 року.

Водночас Льовочкін не дав відповіді на питання, чому Янукович відмовився взяти участь у економічному форумі в польському місті Криниця, хоча це питання розглядалося в АП.

"Україну на цьому заході представляє потужна делегація", - сказав Льовочкін.

На криницькому форумі голову української держави представлятиме заступник голови адміністрації президента Ірина Акимова.

Від опозиції участь у форумі візьмуть екс-голова МЗС Борис Тарасюк та колишній голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

За словами одного з організаторів форуму Мирослава Скурка, Яценюк братиме участь в одній із пленарних сесій, де матиме нагоду "заявити про ті права, ті очікування української опозиції, які повинні прозвучати на європейському рівні", передає Радіо "Свобода".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування