Балога вирішив запросити в Україну гостей

Середа, 8 вересня 2010, 16:46
Єдиний центр запросить представників міжнародних організацій для спостереження на місцевих виборах.

Про це на прес-конференції в Миколаєві заявив лідер партії Віктор Балога, повідомляє прес-служба ЄЦ.

"Ми звернемося до впливових міжнародних структур з проханням направити в Україну спостерігачів на місцевих виборах. Єдиний центр розішле відповідні запрошення в європейські столиці, у штаб-квартири партій і міжнародних організацій", - сказав він.

"Оскільки від офіційного Києва таких ініціатив не чути, а виборчі перегони офіційно стартують вже за три дні, ЄЦ вирішив взяти на себе місію із запрошення зарубіжних спостерігачів", - зазначив Балога.

Він також повідомив, що Єдиний центр орієнтує свої регіональні структури на організацію власного моніторингу виборів і паралельного підрахунку голосів.

"Наша партія має такий досвід на дострокових парламентських виборах 2007 року, під час останніх місцевих кампаній. Звісно, ми зацікавлені зробити все можливе і навіть неможливе, аби підсумки виборів були встановлені об'єктивно і чесно", - сказав Балога.

За його словами, "Єдиний центр прагне не лише захистити власний результат від підтасовок і махлювання".

"Треба підтримати й наших політичних конкурентів, особливо малі партії, які найбільш вразливі до фальсифікацій, бо не мають можливості їм ефективно протистояти", - зазначив лідер Єдиного центру.  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування