Янукович наказав забезпечити порядок при підрахунку голосів

Четвер, 9 вересня 2010, 13:11

Президент Віктор Янукович вимагає від правоохоронних органів порядку під час проведення місцевих виборів і при підрахунку голосів.

Про це він заявив на засіданні Ради регіонів у четвер в місті Буча Київської області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я вимагаю також від керівників правоохоронних органів забезпечувати порядок під час проведення і виборчої кампанії, і в день голосування, і в підрахунку результатів, щоб все було в рамках чинного законодавства", - сказав президент.
 
При цьому Янукович застеріг правоохоронців від втручання у виборчий процес. "Не втручання, але негайне реагування на будь-яке порушення", - підкреслив він.

Крім того, Янукович вимагає від усіх політичних сил, які будуть приймати участь у місцевих виборах, не політизувати виборчий процес.

"Якщо у членів комісії будуть вимагати захворіти, підпалити, вкрасти печатки - на це повинна бути негайна реакція правоохоронних органів. Якщо вони не виявлять цього - будуть звільнені з роботи", - сказав він, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Особливу увагу президент доручив приділити явці членів комісії на засідання. Янукович зазначив, що всі рішення повинні прийматися в рамках закону, а члени комісії, які порушать закон, негайно будуть відповідати.

Як відомо, чергові місцеві вибори в Україні призначені на 31 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування