Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов каже, що очищення від "губських" – початок перемоги

Четвер, 9 вересня 2010, 13:29

Олександр Турчинов особисто просив виключити Богдана Губського з фракції БЮТ.

Про це йдеться в заяві заступника Тимошенко у відповідь на заяви Губського, який натякнув на причетність Турчинова до розкрадання банківських коштів.

"Це не тільки брудна помста, але і типовий тест влади і Партії регіонів для зрадників. Кожен з них, щоб довести свою надійність повинен облити брудом або Тимошенко, або мене, або наших депутатів, або партію взагалі", - сказав Турчинов у своєму коментарі.

За його словами, "ці нісенітниці навіть не варто коментувати, тому що брехливість інформації можна елементарно перевірити".

"Зокрема, стосовно появи в моєму кабінеті керівників державних банків тричі на день, як про це говорить Губський, можу сказати, що їх я бачив  всього раз чи два у житті. Цю інформацію легко з‘ясувати, тому що всі відвідувачі Першого віце-прем‘єр-міністра в будинку Уряду фіксуються", -  зазначив Турчинов, якого цитує прес-служба.

"Це  також стосується інших брехливих та злобних вигадок цієї людини, яку за моїм особистим наполяганням виключили з фракції та з партії.  Не хочу давати характеристику Губському, її можна з‘ясувати у будь-якого мешканця Київської або Черкаської області", - додав він.

"Очищення нашої партії від таких "губських" - запорука нашої перемоги", - резюмував Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування