Янукович очолює "п’яту колонну" Москви – Тимошенко

Четвер, 9 вересня 2010, 14:14
Президент Віктор Янукович безпосередньо очолює "п'яту колонну" Росії в Україні.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко у відповідь на прохання прокоментувати дії влади у відносинах з Росією.

"Росія захищала, захищає і буде захищати свої радикальні інтереси на території інших держав. І Україна входить до переліку цих держав. Але справа не в цьому, а в тому, чи є в Україні "п'ята колонна", яка за рахунок здачі національних інтересів буде вибудовувати національні інтереси іншої держави", - сказала вона.

"Я вважаю, що сьогодні в Україні така "п'ята колонна" існує. Вона працює на чолі з президентом Віктором Януковичем і здача ця відбувається кожного дня", - зазначила Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ нагадала, що низка високопосадовців іноді переслідує в цих процесах свій комерційний інтерес.

Тимошенко знову наголосила, що повернення грошей РосУкрЕнерго в контексті рішення Стокгольмського арбітражу обов'язково призведе до банкрутства "Нафтогазу", що, в свою чергу, стане підставою для втрати Україною газотранспортної систему.

"Повернення грошей РосУкрЕнерго дасть можливість незаконно отримати мільярди доларів найближчому оточенню президента - це глава СБУ Хорошковський, керівник адміністрації президента Льовочкін, міністр палива та енергетики Бойко і це тіньовий фінансист Януковича Фірташ", - сказала вона.

"На моє глибоке переконання, значну долю цих грошей отримає безпосередньо Янукович, а Україна віддасть на це до 20% свого державного бюджету", - зазначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування