"Регіони" обіцяють показати спостерігачам цілісну картину

Понеділок, 18 жовтня 2010, 22:15

Партія регіонів допоможе міжнародним спостерігачам скласти цілісну картину виборчої кампанії в Україні.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Іван Попеску, повідомляє прес-служба партії.

"Ми зацікавлені в тому, щоб міжнародні спостерігачі змогли скласти цілісну картину виборчої кампанії в Україні, донесли до міжнародного співтовариства ситуацію в нашій країні, засновану на реальних фактах, а не домислах і чутках", - сказав він.

При цьому депутат підкреслив намір Партії регіонів припиняти провокації, "які опоненти намагаються організувати і приписати нашій політичній силі".

Політик переконаний, що на майбутніх виборах до місцевих органів влади Партія регіонів "переможе чесно і красиво".

В свою чергу керівник центру з прав людини в Неготині (Сербія) Душан Првуловіч, який представляє міжнародну організацію "За справедливі вибори", заявив, що "виборча кампанія йде повним ходом, ніяких порушень не виявлено".

"Це говорить про те, що в України є демократія, причому Україна наближається до Європи, в тому числі, у сфері прав національних меншин", - зазначив він, перебуваючи з візитом у Чернівецькій області.

"Якщо будуть сигнали про проблеми, я повідомлю про це моїм колегам, які приїдуть в день виборів, і вони зможуть перевірити всі ці моменти, але звіт ми будемо робити після виборів", - сказав він.

"Ми сподіваємося, що вибори будуть такими ж коректними, як і раніше", - додав Првуловіч.

Українська правда