Азаров хоче для опозиції "атмосферу доброзичливості"

Середа, 20 жовтня 2010, 00:24
Прем`єр Микола Азаров закликав виконавчу владу створити на виборах "атмосферу максимальної доброзичливості до усіх наших опонентів".

Про це він сказав на нараді з питань соціально-економічного розвитку країни у Миколаєві.

"Уряд не втручається у виборчу кампанію і не займається виборчою кампанією. Ми зробили все, від нас залежне, - профінансували виборчу кампанію...На сьогодні проблем організаційного плану немає", - зазначив прем'єр.

"Ми - влада. І всі недоліки виборчі буде покладено на нас", - наголосив Азаров.

Реклама:

Звертаючись до губернатора Миколаївської області Миколи Круглова прем'єр попросив і його, і всі органи виконавчої влади "створити атмосферу максимальної доброзичливості до всіх наших опонентів, до всіх опозиційних сил".

"Щоб нам ніхто не міг дорікнути у тому, що ми комусь не даємо доступ до наших державних ЗМІ. Не повинно цього бути. До них має бути рівний доступ, як партії влади, так і опозиційних сил", - сказав він.

Азаров також зазначив, що "ми спокійно поставимося до будь-якого вибору наших людей".

ВІДЕО ДНЯ

"Хотілося б, щоб обрали представника Партії регіонів, мером, наприклад. Але якщо на посту мера працює представник іншої політичної сили і добре працює - на здоров`я, ми працюватимемо з будь-яким мером від будь-якої політичної сили, з будь-яким головою ради", - заявив прем'єр.

"Докладемо максимум зусиль, щоб вести з ним конструктивну розмову. Повірте, вистачить терпіння, можливості, повноважень не допустити деструктивних дій будь-якого керівника місцевої влади там, де працюватимуть за принципом: чим гірше, тим краще", - підкреслив Азаров.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування