"Спотворена" інтелектом Богословська повертається до Партії регіонів

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 16:59
Депутат Інна Богословська написала заяву про відновлення членства в Партії регіонів.

Цю інформацію вона підтвердила в коментарі "Дзеркалу тижня".

Вона уточнила, що протягом останніх трьох тижнів вела переговори з членами президії Партії регіонів.

"Ми вирішили, що сьогодні необхідно об'єднання всіх сильних людей разом. Тому що перед нами стоять величезні завдання і потрібна сильна команда. Тому я написала таку заяву", - пояснила депутат.

Як відомо, Богословська вийшла з Партії регіонів навесні 2009 року

Своє рішення вона тоді пояснила незгодою з "візантійщиною" і "кулуарними домовленостями" між БЮТ і Партіэю регіонів щодо створення широкої коаліції та внесення змін до Конституції.

"Тимошенко показала, що це просто була її спроба втриматися при владі. Вона розуміла, що програє президентську кампанію. Я була категорично проти цього і все, що можна було зробити в якості члена президії Партії регіонів, щоб цього союзу не було, я зробила" , - сказала депутат.

"Однак складалася настільки критична ситуація, що потрібно було винести цю тему в публічний простір", - зазначила Богословська.

При цьому вона закликала політиків об'єднатися в ім'я майбутнього країни.

"Зараз не час виходити на всякого роду вільну боротьбу. У країни запасу міцності зовсім небагато залишилося. Якщо ми зараз всі - професіонали, люди, "спотворені" інтелектом, - не зберемося разом, то ми країну програємо", - заявила депутат.

У той же час Богословська не змогла відповісти, коли буде розглянута її заява про вступ до Партії регіонів. "Я не можу сказати, оскільки це не в моїй владі", - зазначила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News