У Тимошенко заявляють, що ОБСЄ дасть оцінку

Середа, 27 жовтня 2010, 21:20
ОБСЄ дасть оцінку порушенням виборчого процесу на Львівщині.

Про це повідомив глава Ради експертів ОБСЄ Джонатан Стоунстріт під час зустрічі з лідером Львівської обласної "Батьківщини" Романом Іликом, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Зустріч тривала понад годину. За дорученням партійців Львівської "Батьківщини", я поінформував представників ОБСЄ про усі відомі нам факти фальсифікації виборчого процесу у Львівській області", - зазначив Ілик.

Він уточнив, що "мова йшла про те, що до виборів у Львівську обласну та міську ради не допущено найбільшу опозиційну партію - "Батьківщину".

"Натомість за сприяння судів, органів юстиції та членів виборчих комісій від провладних партій зареєстровано фальшиві списки кандидатів, у яких не має представників нашої партії", - зазначають в прес-службі.

"Представників ОБСЄ також було поінформовано про те, що чверть виборців Львівщини 31 жовтня позбавлені права голосу, бо не зможуть обрати "Батьківщину", рейтинг якої в області становить 25-27%", - сказав Ілик.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Леонід Кожара заявив, що представники ОБСЄ на місцевих виборах в Україні не уповноважені робити офіційні заяви.

Українська правда