У партії Тігіпка вважають, що позбавляти лідера крісла - нелогічно

Вівторок, 5 жовтня 2010, 12:45
У партії "Сильна Україна" вважають нелогічною можливу ліквідацію посади віце-прем'єра з економічних питань.

Таку думку висловив заступник лідера партії Кость Бондаренко на зустрічі з журналістами у вівторок в Києві.

Як відомо, цю посаду обіймає лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко.

Бондаренко підкреслив, що, виходячи з логіки політичного процесу і заяв керівництва країни, в тому числі президента Віктора Януковича, про класифікацію, як найбільш важливого процесу, проведення економічних реформ, економічний блок виступає на перший план.

"І, відповідно, посаду віце-прем'єра з економічних питань під скорочення потрапити не повинна", - сказав він.

Бондаренко не зміг спрогнозувати, які посади, швидше за все, потраплять під скорочення і зазначив, що поки ніяких рішень прийнято не було. "Все обговорюється на рівні чуток", - підкреслив він.

Крім того, Бондаренко заявив, що "питання скасування політреформи 2004 року зовсім не знімає з порядку денного питання конституційної реформи".

Коментуючи рішення Конституційного Суду він зазначив, що дуже багато питань викликає питання, яким чином була скасована політреформа.

Зокрема, за словами Бондаренко, скасувавши політреформу, судді КС прийняли рішення про приведення системи влади у відповідність з Конституцією 1996 року, що призводить до хаосу в політичному житті країни.

Крім того, він позитивно оцінив ідею проведення референдуму щодо змін до Конституції і наголосив, що його політична сила братиме участь у цих подіях.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...