Звільнений за дорученням Януковича чиновник сховався в декрет

Вівторок, 5 жовтня 2010, 13:06

Заступник глави Державної митної адміністрації Василь Салигін відмовився підписувати попередження про своє звільнення з посади в зв'язку зі скороченням.

Про це пише газета Дело.

Раніше, на виконання доручення президента Віктора Януковича про скорочення чиновницького складу, глава Держмитслужби  Ігор Калетник подав президентові подання на звільнення двох своїх заступників - Петра  Онопенка і Василя Салигіна.

Однак, як стало відомо виданню, Салигін відмовився підписувати попередження про своє звільнення.

"Мало того, що він відмовився підписувати папір, він ще і написав заяву на надання трирічної відпустки по догляду за дитиною", - повідомило джерело в Кабміні.

На його думку, фактично Салигін пішов у декрет.

Салигіну 53 роки. У нього шестеро дітей, наймолодшому з яких - один рік. Двічі він був народним депутатом України. З 2006-го по 2008-й рік очолював Харківську облраду. Є членом Партії регіонів.

Із самим Салигіним зв'язатися не вдалося, однак у його офіційній біографії не зазначено, щоб він цього користувався правом на декрет. 

"Формально він, звичайно, має право піти в декретну відпустку. Тільки в нас виникає питання - чому він вирішив скористатися ним тільки перед звільненням і лише через рік після того, як у нього в родині сталося поповнення", - відзначили у відділі кадрів Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування