БЮТ не збирається переписувати закони під кучмівську Конституцію

Вівторок, 5 жовтня 2010, 13:16
Фракція БЮТ не братиме участі у діяльності тимчасової спеціальної комісії щодо адаптування законодавства під Конституцію від 1996 року.

Про це заявив БЮТівець Андрій Кожем'якін.

За його словами, оскільки БЮТ не згоден з рішенням КС, то працювати у цій комісії немає сенсу.

"Ми вже точно прийняли рішення, що наша фракція не буде брати участь у цій комісії, бо ми не сприймаємо рішення КС щодо повернення Конституції 1996 року", - зазначив депутат.

Кожем'якін також додав, що постанова опозиції про одночасне проведення дострокових парламентських та президентських виборів у 2011 році може бути розглянута в середу, так само як і дві інші постанови, зокрема, щодо створення ТСК для розслідування дій КС, а також щодо винесення недовіри суддям КС.

"Сьогодні, під час погоджувальної ради, коли ми жорстко поставили питання, спікер Литвин пообіцяв нам, що сьогодні, крім постанови щодо проведення спеціального засідання Верховної Ради, будуть зареєстровані ще кілька проектів постанов, які будуть розглянуті завтра", - зазначив він.

Як відомо, КС визнав неконституційним закон "Про внесення змін до Конституції України" №2222-IV у зв'язку з порушенням конституційної процедури його розгляду і прийняття.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування