Нацрада просить ТВі отримати правильні документи для мовлення

Вівторок, 5 жовтня 2010, 15:57


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до ТВі із "наполегливим проханням" отримати додатки до ліцензії на мовлення.

Про це заявила перший заступник голови Національної ради Оксана Головатенко на брифінгу Національної ради у вівторок, повідомляє прес-служба Нацради.

Вона зазначила, що для Нацради принциповим залишається питання дотримання українського законодавства та сприяння розбудові мовлення усіх телерадіоорганізацій.

Тому Нацрада, відповідно до рішення від 8 вересня, звернулася до телекомпанії ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт" (TBi) з "наполегливим проханням отримати приведені у відповідність до норм чинного законодавства додатки до своєї ліцензії на мовлення".

Національна рада заявляє, що зі свого боку "зробила все, щоб ситуація із судовим рішенням щодо скасування результатів січневого конкурсу на вільні частоти була вирішена справедливо та прозоро".

"Зокрема, була проведена велика кількість консультацій з цього питання та надіслано лист до Кабінету міністрів України, де викладено позицію Національної ради", - сказано в повідомленні.