У партії Тимошенко оголосили ще одне голодування

Вівторок, 5 жовтня 2010, 16:33
Активісти львівської "Батьківщини" розпочинають безстрокове голодування.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

"Наша вимога проста - зареєструвати справжні, легітимні виборчі списки ВО "Батьківщина", не допустити, аби під прапором нашої партії пройшли зрадники, які працюватимуть на Партію регіонів", - наголошується у заяві Львівської облорганізації партії.

"Крок за кроком Янукович і Партія регіонів знищують усі наші здобутки. Вони переписують нашу історію, вони топчуть нашу мову, вони на увесь світ заперечують Голодомор, вони зневажають наших героїв, вони відкрито заявляють, що галичани - це купка націонал-патріотів, яка заважає Україні "нормально" жити", - йдеться у документі.

У партії підкреслили, що "за допомогою судів та органів юстиції влада хоче під брендом ВО "Батьківщина" провести у місцеві органи самоврядування Львівщини прихильників Партії регіонів".

"Саме тому виборчим комісіям наказано прийняти списки кандидатів у депутати за підписом Івана Деньковича - людини, яка не є членом нашої партії, а офіційно вступила у парламентську коаліцію Партії регіонів", - зазначається у заяві.

"Його "кандидати" затверджуються особисто у кабінеті губернатора Львівщини Василя Горбаля і дають обіцянку, що отримавши депутатський мандат, будуть працювати із владою", - заявили у партії.

"Львівська "Батьківщина" готова відстоювати усіма законними методами право громадян на вільне волевиявлення і на те, аби до Львівської обласної та міської рад пройшли кандидати від справжньої "Батьківщини", - наголошується у документі.

Заяву підписали, зокрема, керівник фракції БЮТ Львівської облради Іван Стецькович, керівник фракції БЮТ Львівської міськради Юрій Гудима та 8 інших партійців.

Як відомо, раніше безстрокове голодування оголосили активісти Київської "Батьківщини".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...