"Депресивному" депутату назбирали лише на валер’янку

Середа, 6 жовтня 2010, 11:34

Опозиційні депутати назбирали 165 гривень на моральну компенсацію депутату Юрію Буту.

Відповідну кількість коштів нарахували журналісти, відкривши картонну скриньку, до якої вкидали гроші.

Почувши суму, депутат від БЮТ Андрій Павловський, який приніс скриньку журналістам, сказав, що опозиція продовжить збирати гроші й далі.

"Ми сподіваємося, що до нас у цьому приєднаються депутати від Партії регіонів та інші депутати більшості. Вони там всі багаті люди, я сподіваюся, що вони допоможуть своєму колезі", - сказав він.

Депутат визнав, що до 20 тисяч дана сума не дотягує, але висловив сподівання, що цього вистачить "хоча б на валер'янку" для Бута після отриманої ним моральної травми.

"На 20 тисяч гривень не вистачить, але на те, щоб купити валер'янку, щоб пан Бут заспокоївся. Він же пише, що у нього апетит пропав, він нервує і не спить - от на валер'янку вистачить, і я думаю, що це буде гарна моральна компенсація. Він добре буде спати, буде заспокоєний і більше ображати журналістів не буде", - сказав Павловський.

У свою чергу лідер фракції регіоналів Олександр Єфремов, на прохання прокоментувати дії Бута, сказав, що не може цього зробити з етичних міркувань.

"Я з повагою ставлюся до усіх своїх колег. Кожен вправі вчиняти так, як вважає за потрібне, в силу свого загальноосвітнього рівня та культурного розвитку", - зазначив він.

На питання, чи образився б Єфремов, якщо б його назвали "відщепенцем", регіонал сказав, що намагається не давати приводів, щоб до нього застосовували якісь образливі епітети.

"Взагалі-то я вважаю, що образи - це доля слабких", - зазначив він.

Як відомо, Бут відсудив у журналістки 5 каналу Ольги Сніцарчук 20 тисяч гривень за те, що вона назвала його у своєму сюжеті "відщепенцем".

Депутат наголошував, що після сюжету журналістки його "почали турбувати безсоння, сильний головний біль, зник апетит, знизився життєвий тонус, з'явився стан депресії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування