БЮТ: Комуністам варто змінити портрети вождя

Середа, 6 жовтня 2010, 20:31
Комуніст Адам Мартинюк разом з усією фракцією КПУ мали б зректися своїх колишніх обіцянок і свого комуністичного минулого.

Про це заявив депутат від БЮТ Олександр Сочка, повідомляє прес-служба політсили.

Це він мав би вчинити після свого призначення головою Тимчасової слідчої комісії з підготовки змін до законодавства у зв'язку з рішенням Конституційного суду, вважають в БЮТ.

"Складається враження, що в Україні існують дві КПУ, з одними й тими ж лідерами. Перша виступає за парламентську республіку. Друга стає на чолі законодавчого зміцнення президентської форми правління", - зазначив депутат.

За його словами, на минулих президентських виборах комуністи переконували, що у разі перемоги їхнього кандидата у країні буде скасовано посаду президента.

"Схоже на те, що Партія регіонів, користуючись політичною нерозбірливістю КПУ, яка жадібно прагне посад і впливу, методично знищує свого партнера по провладній більшості", - зазначив Сочка.

БЮТівець вважає такі дії КПУ лицемірством і політичним шахрайством.

"З огляду на остатні події комуністам доречно було б повісити у своїх кабінетах замість портретів Леніна портрети свого нового вождя Януковича", - резюмував депутат.

Як відомо, у середу в Верховній Раді винайшли нову фракцію - Комуністичної партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування