У "Регіонах" вирішили, що секс-скандал з Ляшком ініціювали в БЮТ

Четвер, 7 жовтня 2010, 10:16
Депутат від НУНС Геннадій Москаль вважає, що ініціатори "секс-скандалу" з БЮТівцем Олегом Ляшком мають на меті вдарити по іміджу опозиційної сили.

"Ляшко миготить на екрані, представляючи БЮТ. Цим зливом хочуть вдарити по іміджу партії", - сказав Москаль "Газете по-киевски".

"Якщо його кримінальну справу розглядав Верховний суд, то речові докази повинні були повернутися до суду першої інстанції і зберігатися там. В Апеляційному і Верховному судах не зберігаються матеріали справ", - додав він.

На думку Москаля, "йде жорстка політична боротьба, в якій вже не добирають методів".

"Хто зараз має доступ до архівів судів, МВС, СБУ, прокуратури? Чинна влада", - сказав він.

Москаль вважає, що Ляшку слід звернеться із запитом до прокуратури або суду з проханням з'ясувати, кому видавалися копії матеріалів його справи і на якій підставі.

"Хоча толку від цього буде мало", - вважає він.

У свою чергу "регіонал" Вадим Колесніченко зазначив, що це не перший компрометуючий матеріал по Ляшку, "який гуляє в інтернеті".

"Я бачив про нього і набагато більш відверті ролики. Більш мерзенного піару придумати не можна", - сказав він.

Колесніченко натякнув, що секс-скандал з Ляшком вигідний БЮТ.

"Про те, що в інтернеті виклали це відео, я дізнався від депутатів-бютівців. Це до питання про те, звідки ноги у нього ростуть", - сказав він.

"Потрібно розуміти, що зараз у БЮТ йде внутрішньовидова боротьба, формується пул наближених до влади. Зі 150 депутатів БЮТ до Ляшка нормально ставляться людей 7-8. Причому, повірте, це пов'язано не з його орієнтацією, а з моральними якостями", - додав депутат.

Як відомо, нещодавно в інтернеті з'явився ролик, знятий в 1993 році під час допиту Ляшка слідчим прокуратури. На відео Ляшко визнає статеві стосунки з чоловіком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування