Вітренко обурена "підлістю" Партії регіонів і "фізіономією" Януковича

Четвер, 7 жовтня 2010, 13:27

Лідер ПСПУ Наталія Вітренко обвинувачує Партію регіонів у спробі зняти її з виборів.

Про це йдеться в її заяві, поширеній прес-службою партії.

Справа в тім, що Севастопольська організація Партії регіонів подала в суд на Вітренко, на Севастопольську і Кримську організації ПСПУ,  а  також Перший Севастопольський телеканал з метою визнати шоу "У курсі справи", що вийшло на екран 30.09.2010 року, незаконною передвиборчою агітацією.

"Партія регіонів розгорнула брудну політичну боротьбу проти нашої партії і проти мене особисто з метою незаконного позбавлення нас права участі у виборах у місцеві ради", - заявляє Вітренко.

"Партія регіонів,  що ще в серпні обклеїла всю Україну своїми фактично агітаційними плакатами, у тому числі і з фізіономією лідера партії президента Януковича; яка не очікуючи ніякого початку офіційної агітаційної кампанії, крутить нескінченну кількість разів по всім центральним теле- і радіоканалам агітаційні ролики, які примушують виборців голосувати за Партію регіонів; представники якої не злазять з теле- і радіоефірів, з шоу на всіх телеканалах панічно злякалася передачі з моєю участю в шоу", - обурилася вона.

Вітренко заперечує, що в передачі займалася агітацією.

"У передачі я розповідала про своє життя, про свої захоплення, про оцінки ситуації в країні, про свої зустрічі зі світовими лідерами. Я також відповідала на питання ведучої й учасників шоу на різні теми, у тому числі, щодо проблем Севастополя", - заявила вона.

"Але перелякані севастопольські регіонали пішли на огидну підлість - на підміну понять, перекручування моїх фраз, виривання з контексту окремих слів, приписування далекого змісту моїм висловленням", - відзначила Вітренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News