Львівська "Батьківщина" каже, що її клон уночі заносив списки на реєстрацію

Четвер, 7 жовтня 2010, 13:39


Львівська "Батьківщина" заявляє, що виключені з неї члени уночі занесли виборчі списки фальшивої облорганізації партії до тервиборчкому.

"Учора, близько 23.00, Євген Буба та Богдан Пісний, яких виключено із партії "Батьківщина" за зраду та провокативну діяльність, у супроводі 4 осіб підозрілої зовнішності занесли списки Івана Деньковича у ТВК", - заявив голова фракції БЮТ у Львівській облраді Іван Стецькович.

"У цей час вхід до Львівської обласної державної адміністрації, де розташована ТВК, охороняло 5 автомобілів правоохоронних органів", - цитує його прес-служба партії.

Стецькович уже третю добу разом з однопартійцями голодує під стінами Львівської обласної ради на знак протесту проти реєстрації фальшивих списків "Батьківщини".

"Учора ми вкотре переконались, як активно влада, я маю на увазі суди, юстицію, правоохоронні органи, допомагає зареєструвати списки зрадників, які, отримавши депутатські мандати, працюватимуть на Партію регіонів та свої власні меркантильні інтереси", - заявив він.

"Регіонали" знають, що у чесній боротьбі вони не здобудуть і 3% голосів на виборах до Львівської обласної ради. Тому своїх прихильників хочуть провести під брендом партії Юлії Тимошенко", - сказав Стецькович.

Він наголосив, що справжню "Батьківщину" - не зупинити.

"До нас підходять сотні простих людей, висловлюють підтримку. Усі в один голос радять вдаватись до радикальних дій проти бандитської влади", - заявив Стецькович.

"Ми так і зробимо - перекриємо міжнародні траси, залізничні шляхи, ми переконані, що нас підтримають виборці, 75% яких категорично проти того, аби "Батьківщина" не була учасником виборчого процесу", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування