Присяжнюк: каша вариться в кухні БЮТ

Четвер, 7 жовтня 2010, 18:53
Діюча влада не створює перешкоди партії "Батьківщина" і не фальсифікує списки кандидатів від партії на місцевих виборах у регіоні.

Про це заявив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, повідомляє УНІАН.

"Претензії ці носять чисто суб'єктивний характер, оскільки ця організація не може визначити, хто там в ній головний", - заявив він.

Присяжнюк уточнив, що йому все одно, хто прийде від БЮТ: Губський, Бондарєв або Тимошенко.

"Нехай вони визначать свого лідера, тому що ця каша вариться в їхній кухні і я, як керівник області, який представляє владу, не буду втручатися і мені це не цікаво", - сказав глава облдержадміністрації.

При цьому він підкреслив, що у нього особисто немає ніякого впливу на вибори.

"Головне завдання влади забезпечити виборчий процес - щоб своєчасно відкрилися дільниці, щоб був відповідний порядок, і я цим займаюся. І ви подивіться, що в день виборів так буде, і ніхто не буде впливати на виборчий процес", - зазначив губернатор.

У контексті цього він запевнив, що ніхто не зацікавлений у фальсифікації виборів.

"Я думаю, БЮТ має такий досвід, тому що вони неодноразово займалися фальсифікаціями і сьогодні про них заявляють", - сказав Присяжнюк.

"Всі ми зацікавлені, щоб вибори пройшли чесно. Ми не готуємося до фальсифікацій, тому що, те що сьогодні влада має підтримку в народі і не потрібно ніщо фальсифікувати", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування