Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Северінсен звинувачує Герман у "брехні"

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 10:17

Правозахисниця Ханне Северінсен спростовує заяву заступниці глави адміністрації президента Ганни Герман про те, що Юлія Тимошенко придбала для Северінсен квартиру у Києві.

Про це йдеться в відкритому листі Северінсен, надісланому "Українській правді" у п'ятницю.
 
"6 жовтня заступник керівника адміністрації президента Ганна Герман на телеканалі "News One" заявила, що партія Юлії Тимошенко купила квартиру для мене в Києві", - йдеться в листі.

"Це абсолютно неправдиві твердження, і я вимагаю, щоб пані Герман або підтвердила це, надавши якісь докази, або опублікувала офіційне спростування і вибачення за поширення такої брехні", - вимагає Северінсен.

Вона пояснює, що квартира, яка, за словами Герман, належить Северінсен, насправді, - місце, де живе сестра її подруги і де вона зупинялася, щоб зберегти витрати на готель.

"Я сприймаю такі заяви як спробу нанести удар по моїй репутації колишнього співдоповідача по Україні у ПАРЄ і як нині незалежного експерта, а також кинути тінь на нинішніх співдоповідачів та моніторинг Асамблеї як такий", - заявляє Северінсен.

"Мабуть, влада (України) не задоволена останньою резолюцією ПАРЄ та дебатами щодо функціонування демократичних інститутів в Україні, незважаючи на те, що вони офіційно заявляють", - сказано в її листі.

"Я б радила пані Герман не витрачати її дорогоцінний час на поширення неправдивих тверджень про мене, а зосередитися на різкій критиці, яку містить резолюція ПАРЄ, щодо згортання демократичних свобод і прав людини, які траплялися за президента Януковича", - заявляє Северінсен.   

Северінсен свого часу була співдоповідачкою по Україні у ПАРЄ.

Потім була радником екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування