Могильов визнав, що міліції хочуть подарувати 10 автомобілів

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 11:49
Родина вбитого в жовтні 2009 року директора торгового центру 4room Шабаба Алояна запропонувала МВС благодійну допомогу.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов в інтерв'ю газеті "Факти", коментуючи інформацію, про те, що Алояни подарують міліції десять автомобілів.

"Ми знаємо, що Алояни досить заможні люди. Вони самі запропонували МВС благодійну допомогу. Не думаю, що це погано. Адже міліція фінансується лише на 40 відсотків від потреби, так що ми вдячні за будь-яку допомогу", - сказав він.

За словами Могильова, "за кожним фактом запропонованої МВС матеріальної допомоги Управлінням внутрішньої безпеки проводиться перевірка, після чого видається висновок про можливість отримання цієї допомоги або відмови від неї".

"Якщо є хоч найменший натяк на якісь проблеми людини з законом, допомогу від нього ми приймати не будемо", - підкреслив він.

Крім того, міністр зазначив, що міліція інтенсивно працює у справі про вбивство Алояна і знаходиться "на завершальній стадії щодо притягнення осіб, які вчинили злочин".

"Враховуючи, що там постраждали ще й міліціонери, я вважаю справою честі і престижу міліції розкрити злочин і покарати винних", - підкреслив Могильов.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Геннадій Москаль заявив, що МВС отримає 10 автомобілів в якості подяки за незаконне закриття кримінальної справи щодо Алояна Артура Шабабовича.

Крім того, за словами міністра, в міліції є машини високого рівня, які використовуються для оперативних цілей.

"У мене, наприклад, "Лексус", є ще "ауді" досить високого класу, "мерседеси". У МВС є практично весь спектр автомобілів найвідоміших брендів. Вони використовуються в тому числі і для виконання оперативних завдань", - сказав він.

"Частина з них купувалася за бюджетні кошти, частина - дарувалася, передавалася до МВС з інших структур", - зазначив Могильов.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News