Герман скористалася проти Северінсен "жовтою пресою"

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 20:05


Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявляє, що Ханна Северінсен спотворила її слова, присвоївши їй цитату зі статті.

Про це йдеться в коментарі Герман у відповідь на заяву Северінсен про те, що Герман "поширила брехню" щодо придбання партією Юлії Тимошенко квартири у Києві для Северінсен.

"Приклад зі мною ще раз підтвердив: Северінсен отримує інформацію у спотвореному вигляді. Так, Северінсен пише, що я стверджувала про куплену для неї квартиру БЮТ. Насправді я лише процитувала статтю про це, опубліковану в українській пресі", - зазначає Герман.

сказала так: "Якщо б пані Вольвенд могла читати по-українськи, то вона в тім числі, прочитала б в українській пресі інформацію про те, що БЮТ купив квартиру для Северінсен". Це абсолютно не моє твердження, а лише цитування", - наголошує вона.

На думку Герман, "те, як Северінсен усе перекрутила в своєму коментарі на цю тему, демонструє, як неретельно підходить ця шановна пані до інформації, або як неретельно підходять до інформації її перекладачі".

"Я ні в жодному разі не мала наміру когось образити. Я лише підкреслила, як важливо глибоко знати предмет, який аналізуєш, перш ніж робити висновки", - запевняє заступниця глави адміністрації президента.

"Пані Северінсен ще раз утвердила мене в необхідності дублювати українську пресу англійською мовою. Тоді пані Северінсен мала б можливість особисто читати українську пресу і мала б більш достовірну інформацію про Україну і все, що в нас відбувається", - заявляє Герман.

Вперше інформація про квартиру від БЮТ для Северінсен з'явилася на порталі DailyUA.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...