Тимошенко робить операцію – чистить бруд з підборів

Субота, 9 жовтня 2010, 11:01

Юлія Тимошенко не буде застосовувати силу, щоб зберегти чисельність своєї фракції в парламенті.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Кожен сам вибирає, куди і як йому йти. Можливо, потрібно виставити загороджувальні загони, як це зазвичай практикують у Партії регіонів? Але я не вірю в корисність такої мотивації, як страх. З Україною є сенс бути разом тільки по любові", - сказала Тииошенко.

За її словами, вона зробила усе від себе залежне, щоб "кожному членові команди було надане право чесне служити країні".

"У кожного є свої інтереси і проблеми, біди і перемоги. Душа кожного виткана з темних і світлих волокон. Кожній людині коштує великих зусиль тримати себе на своїй же світлій стороні", - додала лідер БЮТ.

На зауваження, що постійні чистки фракції навряд чи є шляхом до видужання, Тимошенко відповіла: "Операцій не багато, вона одна - чистимо прилиплий бруд з політичних підборів".

"Дивно, що зауважують лише декількох відступників. Може, свідомо не хочуть бачити 120 народних депутатів, які тримають удар і не нишпорять по сторонах голодними або зляканими очима", - заявила лидер БЮТ.

"Шкода, що так побудована людська свідомість, що з всіх апостолів Христа люди більше всего пам'ятають Іуду. Але через Іуду не думають погано про всіх християн", - відзначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News