Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Члени виборчкомів втомилися і йдуть додому

Понеділок, 1 листопада 2010, 04:42
Запорізький міський територіальний виборчком ухвалив рішення рекомендувати всім дільничним виборчкомам Запоріжжя призупинити підрахунок голосів.

Відповідне рішення було прийнято близько 5.00 ранку 1 листопада, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Рішення Запорізької міської виборчої комісії про те, щоб рекомендувати дільничним комісіям Запоріжжя призупинити підрахунок голосів, є незаконним і безпрецедентним", - заявив Олександр Рощин - довірена особа кандидата на посаду міського голови від партії "Батьківщина" Олександра Сіна.

Він також зазначив, що "проти цього рішення голосували представники лише двох партій в міськвиборчкомів - Компартії та "Батьківщини".

Раніше повідомлялося, що ряд дільничних виборчих комісій Запоріжжя без пояснення причин після 03.30 ранку 1 листопада припинили підрахунок голосів на виборчих дільницях.

"Першими підрахунок бюлетенів виборів міського голови припинили дільничні комісії 283, 284 і 286 у Хортицькому районі Запоріжжя", - наголошується в повідомленні.

"Голови комісій нібито заявили, що отримали вказівку про припинення підрахунку голосів від райадміністрації. Спостерігачі від "Батьківщини" складають протокол щодо дій комісії", - розповів Рощин.

Він також зазначив, що вже через 5 хвилин після повідомлення про призупинення підрахунку голосів дільничних комісій у Хортицькому районі, подібні повідомлення він отримав від спостерігачів Жовтневого району Запоріжжя.

"Зараз мені телефонують спостерігачі з 54, 63 і 72 дільничних комісій Запоріжжя. Вони кажуть, що комісії також припинили роботу. Глави комісій посилаються на те, що члени ДВК втомилися", - заявив Рощин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування