"Нормальні" Литвина радіють, що перемогли в глухих поліських селах

Понеділок, 1 листопада 2010, 10:05

Народна партія Володимира Литвина пишається перемогою на батьківщині спікера.

Про це йдеться в заяві Олега Зарубінського, яку цитує Обком.

"Закономірний і прогнозований успіх Народна Партія здобула в центрі країни. Так, у низці багатомандатних округів з виборів депутатів до облради у Житомирській області за народників віддали свої голоси від половини до двох третин виборців (с. Ксаверів - 72,0%, с. Котівка - 65,0%, с. Липляни - 63%, с. Владівка - 47,5% голосів)", - повідомив Зарубінський.

За його словами, високі результати одержали народники в Полтавській та Хмельницькій областях, де за Народну Партію до райрад по багатомандатних округах висловилося понад чверть громадян, що взяли участь у виборах.

"Зокрема, у селі Байраки Полтавської області за народників до райради проголосувало 25% виборців, а на дільниці №01030 - 33,6%. У Хмельницькій же області на дільницях №17020, №17046 та №17024 Народна Партія отримала 28,0%, 26,0% та 24,0% голосів відповідно", - заявив Зарубінський.

"Народники здобули перемогу також у західних та східних регіонах країни. Зокрема, у місті Берестечку Волинської області та місті Сніжному Донецької області мерами стали кандидати-народники", - наголосив Зарубінський.

Як відомо, в середньому по країні народна партія набрала 1,8%.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...