"Батьківщина" скаржиться, що у Запоріжжі її кандидата не пускають у крісло

Понеділок, 1 листопада 2010, 11:49
"Батьківщина" вимагає зупинити фальсифікації результатів голосування у Запоріжжі.

Відповідну заяву поширила прес-служба партії.

"Ми звертаємо увагу на те, що на цю хвилину у Запоріжжі заблоковано підрахунок голосів з метою не допустити перемогу кандидата на посаду мера від нашої політичної сили Олександра Сіна", - йдеться у заяві.

Прес-служба зазначила, що за результатами підрахунку даних 76% протоколів, кандидат від партії "Батьківщина" лідирує  з відривом у 7%.

"Ситуація у Запоріжжі і хід виборчої кампанії загалом ще раз засвідчили, що Партія регіонів таки справді "будує" - "будує" країну, де панує зневага влади до закону, до волі людей, до права і моралі", - заявили у партії.

"Ми звертаємося до Генпрокуратури, до всіх правоохоронних органів негайно зупинити фальсифікації результатів голосування у Запоріжжі та порушити кримінальну справу проти тих, хто сьогодні за вказівкою влади здійснює брутальний злочин проти права мешканців Запоріжжя мати свого, а не нав'язаного Партією регіонів керівника міста", - йдеться у заяві.  

"Батьківщина" також "звертається до міжнародних спостерігачів, до світової громадськості, до представників дипломатичних місій, акредитованих в Україні, з проханням дати оцінку фальсифікаціям на виборах до місцевих органів влади".

Як відомо, раніше Запорізька територіальна міська виборча комісія припинила свою роботу, посилаючись на втому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування