Ющенко задоволений результатом своєї партії й мріє про Верховну Раду

Понеділок, 1 листопада 2010, 14:55

Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко задоволений тим, як його політична сила підготувалася до місцевих виборів.

"Я вдоволений тим, як спрацювала команда "Нашої України", - сказав він на брифінгу в Києві у понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Ющенка, його політична сила за 2 місяці продемонструвала належну динаміку, незважаючи на те, що ще два місяці тому не можна було говорити оптимістично про результати, яких досягла "Наша Україна".

"Я знаю й переконаний у тому, що в багатьох селах і містах ми будемо мати й наших мерів, а в деяких районах навіть і нашу більшість, або більшість, яку ми зможемо сформувати з політичними силами демократичного напрямку", - сказав він.

На думку Ющенка, вибори його політична сила розглядала як нову сторінку у своїй діяльності, як початок підготовки до виборів у Верховну Раду.

За його словами, в "Нашої України" - "нормальні шанси, щоб уже до виборів у Верховну Раду політична сила могла б говорити на повний голос".

Ющенко також зазначив, що в тих органах місцевого самоврядування, де позиції "Нашої України" не досить сильні, "Наша Україна" закликатиме до консолідації представників опозиції.

Ющенко уникнув відповіді на запитання, з якими політичними силами "Наша Україна" буде консолідуватися, однак дав зрозуміти, що в числі цих патріотичних сил не буде партії "Батьківщина".

Він також зазначив, що, на його думку, "провідні політичні сили не досягли (на виборах у місцеві органи влади) тих бажаних показників, до яких вони прагнули".

На думку лідера "Нашої України", очевидна низька явка виборців на місцевих виборах продемонструвала апатію громадян України не тільки до влади, але й до політичного життя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування