"Батьківщина" хоче скасувати вибори в Миколаївській області

Понеділок, 1 листопада 2010, 16:36
Миколаївська облорганізація "Батьківщини" звернулася до суду з позовом про визнання виборів у Миколаївській області незаконними.

Як заявив прес-секретар облорганізації Ярослав Індиков, позов поданий до Миколаївського окружного адміністративного суду, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, "Батьківщина" вимагає визнати незаконними вибори до рад усіх рівнів, а також вибори мерів, сільських та селищних голів.

Підставою для позову стало те, що представникам партії відмовили у праві спостерігати за процесом виготовлення бюлетенів для Вознесенського, Доманівського, Новоодеського районів та міста Южноукраїнська.

Таким чином, представники партії не змогли проконтролювати кількість і недоторканність бюлетенів при транспортуванні від друкарні до виборчих комісій, а акт про знищення друкарських форм, з яких здійснювався друк, відсутня.

Також підставою для визнання виборів незаконними "Батьківщина" вважає масове розповсюдження листівок, в яких нібито глава облорганізації партії Роман Забзалюк закликає виборців не голосувати за "Батьківщину", а віддати свій голос за БЮТ.

"В оману була введена величезна кількість виборців", - вважає Індиков.

Правоохоронні органи ніяк не відреагували на заяви про поширення листівок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування