Кандидат у депутати заблокував членів виборчкому

Понеділок, 1 листопада 2010, 18:04
Кандидат у депутати Одеської міськради від партії "Родина" Ігор Димитрієв протягом чотирьох годин блокує приміщення дільничної комісії.

Про це заявив глава Одеської облорганізації Комітету виборців України Анатолій Бойко, повідомляє УНІАН.

Димитрієв на чолі групи молодих людей спортивної статури протягом чотирьох годин блокує членів ДВК 258 виборчого округу №15, вимагаючи провести перерахунок голосів виборців, поданих за кандидатів-мажоритарників.

Заступник глави ДВК Олександр Берлізов уточнив, що "дійсно кандидат у депутати й підтримуюча його група невідомих осіб під загрозою фізичної розправи позбавили можливості членів ДВК вийти з приміщення".

Також кандидат заважає керівництву комісії "виконати свої обов`язки з доставки до тервиборчкому документів, зокрема протоколів підрахунку голосів, підписаних членами комісії".

Берлізов додав, що "члени дільничної комісії звернулися по телефону зі скаргами на позбавлення свободи пересування до начальника Хмельницького відділення міліції, керівництва Малиновського райвідділу внутрішніх справ, прокурорських структур".

Проте наряд міліції, який прибув "ухилився від виконання обов`язків із відновлення громадського порядку: члени комісії залишаються насильно заблокованими в службовому приміщенні".

Прокурор Одеської області Ігор Проценко доручив вжити екстрених заходів за фактом протиправного позбавлення свободи членів ДВК своєму заступнику Олексію Бебелю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News