Євродепутат розкритикував Грищенка за "неназвані джерела"

Четвер, 18 листопада 2010, 22:17
Депутат Європарламенту Ельмар Брок спростував обвинувачення МЗС України в тому, що його оцінки місцевих виборів мали політичну мотивацію.

Про це повідомили в Брюсселі у прес-службі групи народних партій Європарламенту, передає УНІАН.

В повідомленні зазначається, що в четвер на засіданні Комітету з питань закордонних справ було представлено доповідь спостерігачів парламенту на місцевих виборах в Україні, депутатів від Польщі Павела Коваля (група Європейських консерваторів і реформістів) та Яна Козловські (група народних партій).

"Автор доповіді Європарламенту Коваль не є навіть членом групи народних партій Європарламенту. Коли йдеться про базові демократичні стандарти, це ніколи не може бути політично-партійним питанням", - цитує прес-служба слова Брока.

"Брок жорстко розкритикував міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка за обвинувачення, зроблені "неназваним джерелом" в міністерстві", - зазначається також у повідомленні.

Як відомо, 17 листопада джерело в МЗС України звинуватило Брока у політичній заангажованості.

"Усім вже добре відомо про те, що пан Брок є давнім другом і політичним союзником Юлії Тимошенко, і можна по-своєму зрозуміти його хвилювання за політичні шанси колишнього прем'єра всередині України", - заявило джерело в МЗС.